Om Lene Evers Chokolade

I 2014 etablerede jeg et lille chokoladeværksted med tilhørende butik i Stege. Navnet Lene Evers Chokolade kom til udtryk, da chokoladen er tænkt, som jeg selv vil opleve chokolade og er lavet erfter mine smagsløg. Jeg søger oftest et tvist af sjove kombinationer og udfordrende smage. Et sted hvor der er sat fokus på det gode håndværk og den optimale smagsoplevelse.


I min butik er kvalitet og de gode råvarer i fokus. Med mange års erfaring har jeg gjort det til mit speciale at udvikle nye og spændende smagskombinationer i min chokolade – samtidig med at jeg forsøger at hylde den danske chokoladetradition med klassiske smage af højeste kvalitet. En ny variant kan være længe undervejs, for balanceforholdet i smagen skal være nøje afstemt.


De lokale råvarer har stor betydning for mig. Med udgangspunkt i blandt andet bær og frugter fra Møn, Bogø og Nyord vil jeg skabe chokoladeoplevelser, hvor chokoladens kvaliteter spiller op imod de lokale råvares egenskaber, så det bedste trækkes frem i begge dele.


Lene Evers Chokolade er baseret på lige dele godt håndværk og en innovativ tilgang til arbejdet med smagssammensætninger.